fbpx

Alföld Dent Fogászat Szeged

Rólunk

Az Alföld Dent fogorvosi rendelőben minden a páciensekről szól. Magán fogorvosi rendelőnket 2022-ben alapítottuk Szegeden, és a kialakításánál fontos szempont volt, hogy egy nyugodt, kellemes környezetbe érkezzenek pácienseink, és a kezelés végeztével maximális elégedettséggel távozzanak tőlünk.

Célunk, hogy magas színvonalon, nyugodt, barátságos légkörben lássuk el pácienseinket, legyen szó bármilyen összetett beavatkozásról. Az ellátás színvonalát a legmodernebb kezelőegységek, sterilizációs berendezések, valamint az elérhető legjobb minőségű fogászati anyagok garantálják. Az ellátás közvetlenségére a rendelő munkatársai között fennálló kölcsönös megbecsülés és pozitív hangulat jelent biztosítékot. Még a reménytelennek tűnő esetekben is hosszú távú, tartós eredményre számíthatnak a hozzánk fordulók.

Rendelőnkben az első lépés, hogy ügyfeleinknek személyre szabott kezelési tervet készítünk. Ennek során részletesen bemutatjuk, milyen kezelések várnak a páciensre és természetesen az összes felmerülő kérdésre válaszolt adunk. Tapasztalt orvosunk folyamatos továbbképzésekkel szélesítik tudásukat, hogy lépést tartsanak a technológiák gyors fejlődésével. Szakképzett dentálhigiénikusunk kiemelt figyelmet fordít a dentálhigiénés tanácsadásra és kezelésekre, amelyek segítenek a fogágy- és ínybetegségek elkerülésében.

Miért válassza az Alföld Dentet?

Hat meggyőző érv a magán fogászati rendelőnk mellett:

  • Minimális a várakozási idő, a rugalmas telefonos időpont egyeztetéssel.
  • Precíz és magasan képzett orvosunknak felkészült pácienseink teljeskörű kezelésére.
  • Munkánk célja a hosszan tartó, minőségi eredmény, amelyhez nálunk kedvező áron juthat hozzá.
  • Orvosunk és asszisztenseink számára fontos, az empatikus és segítőkész hozzáállás.
  • Számunkra nélkülözhetetlen a dentálhigiéniás szaktanácsadás és utókezelés.
  • Modern környezetben kifogástalan higiéniával dolgozunk, az elérhető legbiztonságosabb, legkorszerűbb alapanyagokat használjuk a siker érdekében.

Rendelőnk Szegeden az Alföldi utca 29. szám alatt található, ahol mindenkit szeretettel és hozzáértéssel kezelünk, bármilyen jellegű fogászati panasz esetén.

Fogorvosaink

Dr.Pósfai Bernadett

FOGROVOS

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem.Erasmus ösztöndíjjal a Lyoni egyetem képzésein vettem részt.Ezt követően budapesti magánrendelőkben kezdtem el dolgozni ahol lehetőségem nyílt megismerni a modern fogászati eszközöket és legmagasabb minőségű anyagokat.Rendszeren járok továbbképzésekre,hogy tudásomat szinten tudjam tartani.Hiszem,hogy a megfelelő kommunikáció gyorsabb és eredményesebb kezeléshez vezet.

Dr. Mohagheghpour Peyman

SZÁJSEBÉSZ FOGORVOS

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem fogorvostudományi karán végeztem, majd egy évig parodontológia rezidensként dolgoztam. Ez idő alatt sok tapasztalatot szereztem a különböző beavatkozások során. Jelenleg a Szegedi Fogászati és Szájsebészeti klinikán dentoalveoláris rezidensként tevékenykedem. Számomra fontos a gyors és fájdalommentes minőségi kezelés, hogy pácienseim bizalommal térjenek vissza hozzám.

Galéria

Scroll to Top